jag är en idiot,, ja jag vet det redan..

Hej.. yes dom flesta vet vad som hänt, vad jag gjort och hur jag mår. Allt dåligt alltså.. jag har en ren jävla livskris just nu snart blir jag väl alkolist,börjar knarka o röka det är ju bara det som saknas? jag gräver in mig i jobbet 8-22 idag  med 2timmars paus hemma..igår mådde jag förjävligt kom inte upp ur sängen men var tvungen på eftermiddagen för att åka till m2gruppen jag fastnade på gräsmattan på spant i 4 timmar där satt jag gjorde ingenting..gick till emma & rikard o blev bjuden på middag vid halv 8 tiden o pratade...det e dejag gör just nu pratar,pratar o pratar lite till..

Inne på Tyras blogg och var lite skönt att läsa att det inte bara jag som är som hon beskriver..en lättnad faktiskt.så här stod det:"Hade ju såna attacker igår och dom satt kvar imorse och jag var så frustrerad! Ville sluta blogga, sälja min lägenhet, göra sig av med alla man känner och fly utomlands typ. Inte så kul! Men nu mår jag bra igen, jag är glad och lycklig. Alltså helt schizofren typ…Fett jobbigt faktiskt, men nu är det som det är." precis som mig ju typ..

ny het bild på mitt favvoträd..undrar hur många gånger jag kollat på det när jag mått dåligt, då jag mått bra..det är ett bra träd helt enkelt!