Hej

Hade den bästa inneveckan i skolan på utbildningen hittils. Vi hade en dag med varje ämne, det var rörelse, bild, musik och drama. Bilden var helt klart det roligaste, jag hade glömt bort hur avslappnande det är att måla och skapa. Så har fått ny energi till jobbet.
 
 
 
 
Mamma flyttar nu 1oktober så därför gick vi igenom källaren och mamma körde hem mig med ett gäng kartonger:):) Jag har börjat gå igenom bebiskläderna Sara & jag hade när vi var små för att tvätta upp och byta kartonger så det håller ytterligare 25 år;) Det är sjukt hur mkt de har sparat det här är EN kartong och har 2till kvar att gå igenom haha.
Pappa har åkt på semester till Spanien så vi har Oliver här på besök några veckor. Mysigt att ha honom här. Det var inte super väder i Spanien så pappa skicka sms igår om att han funderade på att hälsa på Sara. Jag var så trött att jag tänkte Va är han redan hemma i Sverige?! Men så kom jag ju på att Sara bor ju faktiskt i Spanien nu;)
Så idag fick jag ett Skype samtal från Sara och Pappa i ett Barcelona med ösregn, Pappa hade spenderat hela dagen på tåg tog 6timmar från Alicante till Barcelona med tåget. Men de andra skulle på vattenland med barnen så är nog roligare att hälsa på Sara i Barcelona några dagar:):) Längtar tills jag och Carro ska åka