En ledig onsdag

Igår var jag ledig så då var jag nere på stan och åt lunch med Marie och hennes son. Solen sken och på stan var det mycket folk och full aktivitet med att förbereda inför cityfestivalen nu i helgen. Åt sallad på ett fik och pratade, vi insåg att det var 10 år sedan iår som vi åkte till Irland tillsammans med en lärare och 2 andra skolkamrater. Galet vad tiden går fort och hur mycket man kommer ihåg när man väl börjat prata om minnen.. Undra hur mycket som kommer sitta kvar i huvudet om 50 år 😉
Invigde mina nya skor också, köpte ett par i det mjukaste skinn jag kunde hitta häromdagen för att kunna variera mellan olika skor eftersom jag får skavsår av allt. Med lite compeedstick så lyckades jag faktiskt vandra runt på stan UTAN ett enda skavsår. Fick även tips om någon bra spray som jag skulle köpa, får se om jag hittar den så att jag kanske kan minska antalet ärr på fötterna iår😉 Imorgon är det sista jobbdagen sen ser jag fram emot 4veckors semester tillsammans med min älskling!

PS. Av någon anledning snurras bilderna när man läser på datorn medans på telefonen är de rättvända... Bugg i blogg.se nya app?!? Aja ni får stå ut ändå 😉 för mig är det viktigast att mina minnen och bilder sparas iallafall DS.