Bebis💕

Hej pĂ„ dig vĂ„r andra lilla Ă€lskling❀ pĂ„grund av covid fĂ„r inte Anders vara med pĂ„ ultraljuden. Vi bokade första privat sĂ„ att han fick se en gĂ„ng iaf. IgĂ„r var det dags att kolla igenom sĂ„ allt sĂ„g bra ut och det gjorde det som tur var. En sĂ„dan lĂ€ttnad nu nĂ€r kroppen strejkar efter covid i övrigt. Hen berĂ€knades vĂ€ga 731gram nu och lĂ„g och snuttade efter nĂ„got i magen. Nu kĂ€nner jag rörelser varje dag, lite otydligare Ă€n med Henry dock för nu Ă€r moderkakan i framvĂ€gg. Var svĂ„rt att avgöra kön, det lutade lite mot en tjej men lĂ€karen kunde inte sĂ€ga sĂ€kert sĂ„ fĂ„r kolla nĂ€rmare nĂ€r jag ska pĂ„ tillvĂ€xtultraljud i vecka 32/33. Med Henry sĂ„g dom i vecka 20+ och nu Ă€r jag 24+ sĂ„ blir spĂ€nnande. Sen ska jag bara lyckas fĂ„ ut den ocksĂ„ men det blir ett senare problem.

Fick se sĂ„dana dĂ€r bilder nĂ€r man kan se konturen av ansiktet. SĂ„ hĂ€ftigt att fĂ„ se den lilla nĂ€san, ögon, kinder och munnen. SĂ„g ut som den log 💕 svĂ„rt att fĂ„ med pĂ„ bild men var sĂ„ himla roligt att fĂ„ se. 

HĂ€r Ă€r en profilbild❀

(null)

HĂ€r Ă€r nĂ€rbilden pĂ„ ansiktet dĂ€r man ser panna, Ă¶gon, nĂ€sa, kinder och munđŸ„°
(null)


Idag ville Henry mysa med bebis, kom fram och skulle klappa pĂ„ magen och vi skulle sjunga blinka lilla stjĂ€rna och masken kryper för denđŸ„° vi pratar om att bebis ska ligga inne i magen och simma runt och sparka och vĂ€xa sig större.