27januari 2016

I helgen när plusgraderna började komma så kände jag för att ta med min andra hälft ut i snön och bara leka 😍 Vi kastade snöbollar, gjorde en snögubbe och försökte oss på att rulla en så stor snöboll som möjligt. Anders tyckte nog att det var roligast att balansera uppe på den där snöbollen, jag som är så kort kom knappt upp, fick hoppa och dra mig upp..😂 den är mkt högre än den ser ut eller så har jag bara dålig klätterförmåga 😂


 Nu till något annat roligt!!
I mitten på februari åker vi till Uppsala för att hämta hem vår nya familjemedlem.. Efter månader av inläsning och velande fram och tillbaka så gjorde veckorna med Loppan att vi bestämt oss för att köpa en sköldpadda. Det blev en Rysk stäppsköldpadda som är en landsköldpadda (tydligen är den torrare å strävare än Loppans mjuka gosiga hals å ben haha) 

Så just nu är planering av terrarium och inredning i fullgång! Namnet är redan klart (om det nu passar) Anders har ju länge gillat Bärnt haha så för att slippa att namnge våra framtida barn med detta namn så gick jag med på en sköldpadda med detta namn. MEN nu är det visst så att det inte går att avgöra kön föräns om några år så var vi tvugna att komma på en variant som passar på både hona och hane..
Sååååå det blev......💕 Bärni 💕 .
Så som ni säkert kommer förstå lär det bli en del bilder på den godingen sedan! 😍


(Bilder tagna från Google)