20140130

Tja Tja inser att jag skulle behöva tidsinställa inlägg för jag hinner inte med ;) I lördags var jag och Anders ute och åt middag och hade en jätte trevlig kväll tillsammans med 100 åringen som klev ut genom fönstret och försvann. Vi lyssnade på den på Samos och Robert Gustavsson gjorde rollen jättebra!!:)

I söndags åkte jag till Gävle och träffade min kära mor och Frida som fått flytta uppåt i landet nu. Mamma och jag hade det mysigt med shopping på Ikea och valbo och mysiga middagar. Skolan var helt okej,, en intressant föreläsning och mycket info då vi fick reda på nästan alla uppgifter för terminen. Känns lite knäppt att börja tänka på ett arbete som ska in 2 juni redan nu. Men samtidigt så klagade vi på framförhållningen förra terminen. Nu har man ju bara sig själv att skylla om man inte är klar med grejerna;) Motivationen är väl sådär är nog tur att jag jobbar blir lättare för mig att komma ihåg saker när jag kan koppla.

Blir kort vecka på jobbet men intensiv, händer så mycket. Igår var jag med på första reflekterande mötet med samtalsledare. Arbetslaget går laget runt och berättar sin syn på det valda ämnet och man får inte avbryta utan man ska verkligen lyssna. Känns som den kommunikativa pedagogiken och att lyssna är ett bra sätt för att få ärlighet i ett arbetslag och att alla vågar säga vad de tycker och värna om att vi faktiskt är olika allihop.

Nästa onsdag har vi kompetensutvecklings dag. Både pedagogerna på förskolan och alla lärare på skolan, tydligen ska vi till nån stuga ute i skogen.