En mkt fin vecka!

Vi hälsade på de nya hönsen och ungtuppen i Kärrbo, han lät så rolig lät som han satt nåt i halsen;)
Och i onsdags gick jag min första lektion på Skerike GK nu börjar min väg mot grönt kort och Handicap 54! Vi har varit ute på Lilla Å banan idag och i fredags också för att träna och nöta det jag lärt mig. På onsdag har jag nästa lektion. Så kul!!
 
Träffade Marie som jag gick gymnasiet med över en lunch på stan under torsdagen var jättemysigt att träffas och prata ikapp allt som hänt de senaste 3 åren och hänga med kring vad som händer nu. Hon väntar smått om några veckor spännande! Vi ska försöka ses nåt mer här framöver också:)

Någotannat som var JÄTTEKUL var att i torsdags fick vi även träffa Christian & Casandras lilla son,Oliver som här är 2veckor och 1 dag gammal <3 Sötnosen! tänk att man pratade med magen för några veckor sedan och nu är han redan ute! Stort grattis igen våra kära vänner!!:):)

Älskar små bebisfötter och börjar längta till jobbet och få träffa alla mina små godingar!

Vi köpte den här supersöta tavlan till dom älskar den!
Igår så kom Niklas och Malin på besök från Örebro vi åt tapas, drack öl och vin och spelade canasta;) Har alltså haft en VÄLDIGT rolig vecka med trevliga middagar/luncher, golf, vänner och allt som hör till :D
haha upptäckte att jag hade fingret på linsen men äh man ser att det är tapas iaf;)